Summer 2013 TV Premieres Calendar + Most Anticipated New Shows!



Αφιέρωμα για τις νέες σειρές της επόμενης σεζόν που ξεχώρισα, έκανα... και τώρα, με τη βοήθεια των παραπάνω αφιερωμάτων του tv.com, κατέληξα στη λίστα των παλιών και νέων σειρών που θα δω το καλοκαίρι! Και για πρώτη φορά έχω να δω πολύ πράμα...!!! Ούτε 1, ούτε 2... αλλά 9 ολόκληρες σειρές (και θέλω κάποια στιγμή να δω και το υπόλοιπο The Americans)!!! Πέρσι, πέρα από Breaking Bad, δεν θυμάμαι να έβλεπα κάτι άλλο (α ναι, έβλεπα και Continuum - το οποίο αποφάσισα να κόψω μόλις στα 2 πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν)...!!! Ξεκινάμε λοιπόν...



Οι 5 νέες "καλοκαιρινές" σειρές στις οποίες λέω να δώσω μια ευκαιρία:

5. Orange is the New Black: δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα trailer οπότε δεν μπορούσα να το βάλω σε καλύτερη θέση... Πάντως φαίνεται ενδιαφέρουσα σειρά (για γυναικείες φυλακές μιλάμε άλλωστε - ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν - *σοβινιστικό γουρούνι mode on*)... Πρεμιέρα: 11/7 (όλα τα επεισόδια μονοκοπανιά στο Netflix - *μπαμ κι άσπρο πάτο*) UPDATE: τελικά βγήκε trailer και δεν μου άρεσε καθόλου. Καλύτερα! Μία σειρά λιγότερη...

4. Under the Dome: για κάποιο λόγο δεν ανυπομονώ ιδιαίτερα... Δεν ξέρω, νομίζω πως έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποδειχθεί μέτρια σειρά (μακάρι να κάνω λάθος)... Πρεμιέρα: 24/6 (CBS)

3. The Bridge: αρχικά έλεγα να μη του δώσω ευκαιρία, αλλά τελικά ψήθηκα! Καλό φαίνεται... Πρεμιέρα: 10/7 (FX)

2. Ray Donovan: κι αυτό έλεγα να μη του δώσω ευκαιρία, αλλά τελικά είδα trailer και με εξέπληξε (ευχάριστα προφανώς)...!!! Πρεμιέρα: 30/6 (Showtime)


1. Animation Domination High-Def: νταξ, δεν μιλάμε για μία σειρά, αλλά για... σειρά από καρτούνς, αλλά αυτό το "cartoons block" (όπους θα το'λιγι κι η γιαγιάμ' στου χουριό) φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ και ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΜΕΝΟ (=ότι πρέπει για καλοκαίρι δηλαδή)!!! Όπως λέει και το tv.com: "This crazy block of insane cartoons will totally trip you out, man. Featuring the television adaptation of Axe Cop"!!! Πρεμιέρα: 27/7 (Fox)



Και οι 4 "παλιοσειρές" που δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω:

4. Arrested Development - Season 4: "back from the dead"... Δεν είμαι απ΄τους μεγαλύτερους fans της σειράς (μου φαίνεται υπερτιμημένη - 1000 φορές Louie - επίσης κάποιοι κάνουν λες και δεν έχουν δει ποτέ Simpsons), αλλά θέλω να δω τα καινούρια επεισόδια... Πρεμιέρα: 26/5 (επίσης μονοκοπανιά στο Netflix)

3. The Killing - Season 3: αρχικά κόπηκε (δεν χαλάστηκα καθόλου), αλλά τελικά τα μεγάλα κεφάλια του AMC άλλαξαν γνώμη κι αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στην Linden και τον Holder (πάλι δεν χαλάστηκα)! Ε κι αφού επιστρέφουν... δεν γίνεται να μη ξαναδώ αυτό το δίδυμο... Πρεμιέρα: 2/6 (AMC)

2. Dexter - Season 8: η 7η σεζόν ήταν πραγματικά καλή και προετοίμασε με τον καλύτερο τρόπο το έδαφος έτσι ώστε η 8η (και τελευταία) να ολοκληρώσει την ιστορία με αξιοπρέπεια! Αν καταφέρουν οι σεναριογράφοι να μας δώσουν κι ένα εξαιρετικό φινάλε, ακόμα καλύτερα... Πρεμιέρα: 30/6 (Showtime)

1. Breaking Bad - Season 5.2: τώρα τι να πω; Τα λόγια είναι περιττά... Η καλύτερη σειρά των τελευταίων χρόνων (και αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες όλων των εποχών) φτάνει στο τέλος της... έμειναν ΜΟΛΙΣ 8 επεισόδια ακόμα... και ειδικά μετά το  φινάλε του 5x08, όλα τα πιθανά σενάρια είναι ανοιχτά (αλλά κι όλα τα μη πιθανά φυσικά)... Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε το γαμάτο series finale που της αξίζει...!!! Πρεμιέρα: 11/8 (AMC)



Εσείς ποιες σειρές θα δείτε αυτό το καλοκαίρι και για ποιες ανυπομονείτε περισσότερο;