The Bridge - New Series Teasers, Trailer & Featurette


Το The Bridge είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες  καινούριες δραματικές σειρές του φετινού καλοκαιριού. Από σήμερα (10/7/2013) και για 13 εβδομάδες, θα προβάλλεται από το καλωδιακό FX (αν προβάλλεται από 1 επεισόδιο τη βδομάδα αυτό σημαίνει πως το season/series finale θα προβληθεί 2/10). Πρωταγωνιστούν ο Demian Bichir (είχε και υποψηφιότητα Α' Ανδρικού ρόλου στα περσινά oscar) και η Diane Kruger (Troy, Inglourious Basterds).

Teaser Trailer - Loteria


Μιας και πρόκειται για ελεύθερη διασκευή μιας ομώνυμης δανεζικης/σουηδικής σειράς, το The Bridge ακολουθεί δύο αστυνομικούς - ο ένας Μεξικάνος και η άλλη από τις Ηνωμένες Πολιτείες - που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εντοπίσουν έναν κατά συρροή δολοφόνο που τρομοκρατεί και τα  δύο έθνη κατά μήκος των συνόρων Τέξας-Μεξικού.

Teaser Trailer - Dragging


Οι έρευνές τους όμως θα αρχίσουν να περιπλέκονται εξαιτίας της ανεξέλεγκτης διαφθοράς και της γενικότερης απάθειας που επικρατεί μεταξύ των μεξικανικών αρχών και της βίας των πανίσχυρων καρτέλ των ναρκωτικών που κάνουν κουμάντο στην παραμεθόριο περιοχή.

New Series Trailer


Ο τίτλος αναφέρεται στο 'Bridge of the Americas' που χρησιμεύει ως σημείο διέλευσης μεταξύ του Ελ Πάσο και του Χουάρες στο Μεξικό. Όπως καταλαβαίνετε, σ'αυτούς τους δύο τόπους θα διαδραματίζεται όλο το σκηνικό της σειράς.

Beyond The Bridge: The Mystery Begins

Όσοι θέλετε να μάθετε αν θα καταφέρουν οι δύο αστυνομικοί, από τις ΗΠΑ και το Μεξικό, να συλλάβουν τον κατά συρροή δολοφόνο που δραστηριοποιείται και στις δύο πλευρές των συνόρων, δεν έχετε παρά να δείτε τη σειρά που κάνει πρεμιέρα σήμερα!


Υ.Γ.1. όπως λέει και το tv.com στο Hey TV.com, Should I Watch FX's Bilingual Crime Drama The Bridge?... "Heck yeah, it's good so far. It may not be as complete a show as The Americans, which had the advantage of incorporating great family drama, but The Bridge is heading down a different, darker, more mysterious road".

Υ.Γ.2. δεν πρόκειται να κάνω ανάρτηση για τον πιλότο, οπότε όσοι δείτε το επεισόδιο και θέλετε να το σχολιάσετε, μπορείτε να το κάνετε εδώ... Προσωπικά πάντως με έχει κερδίσει ήδη! Φαίνεται να έχει εξαιρετική σκηνοθεσία και ατμόσφαιρα...