The Hunger Games: Catching Fire - Trailer [Comic-Con]


Το The Hunger Games: Catching Fire ξεκινά καθώς η Katniss Everdeen επιστρέφει ασφαλής στο σπίτι της, αφού νίκησε στους 74ους ετήσιους "Αγώνες Πείνας" μαζί με τον Peeta Mellark. Το να βγαίνεις νικητής στους Αγώνες Πείνας όμως συνεπάγεται με το ότι πρέπει να αφήσεις την οικογένειά σου και τους φίλους σου, για να ξεκινήσεις μια "Περιοδεία Νίκης" στις περιφέρειες. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, η Katniss διαισθάνεται πως μια εξέγερση αρχίζει να σιγοβράζει, αλλά το Καπιτώλιο έχει ακόμα τον έλεγχο καθώς ο Πρόεδρος Snow προετοιμάζει τους 75ους ετήσιους "Αγώνες Πείνας"! Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που μπορεί να αλλάξει για πάντα την Panem.



Το μυθιστόρημα στο οποίο βασίστηκε η ταινία είναι το 2ο μέρος μιας τριλογίας που μόνο στις ΗΠΑ έχει κυκλοφορήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα. Όπως έχω ξαναπεί, η 1η ταινία δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα (το 2ο μέρος με τους Αγώνες ήταν ψιλο-απογοητευτικό - περισσότερα στο αντίστοιχο CineMonth) και δεν ανυπομονώ ιδιαίτερα, αλλά καλό είναι κι αυτό το trailer...

Σκηνοθεσία: Francis Lawrence.
Πρωταγωνιστούν: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Philip Seymour Hoffman, Donald Sutherland, Toby Jones.
Πρεμιέρα: 27 Νοεμβρίου 2013 (Ελλάδα).