Dexter - Possible Epic Fail Finale Leak



Καταρχάς να διευκρινίσω πως εδώ δεν θα διαβάσετε spoilers. Μόνο στο παραπάνω λινκ... Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνήσιο, αλλά μοιάζει 100% πιθανό σενάριο... κολλάει με τις εξελίξεις του κώλου που έχουμε δει ως τώρα στην 8η σεζόν (η οποία πάει συνεχώς απ΄το κακό στο χειρότερο - απ΄τη μία βλέπουμε τις επεισοδιάρες της BreakingBadάρας, κι απ΄την άλλη τα ηλίθια βαρετά, γεμάτα κακές ερμηνείες, επεισόδια του Dexter, που δεν θυμίζουν σε τίποτα τελευταία σεζόν σειράς - μιλάμε για μέρα με τη νύχτα η διαφορά των 2 σειρών)... Όσοι λοιπόν θέλετε να διαβάσετε τι συμβαίνει στο τέλος, το κάνετε με δική σας ευθύνη πατώντας το κεντρικό λινκ της ανάρτησης (συνεχίζεται και στα σχόλια η περιγραφή).

Προσωπικά πάντως χαίρομαι που το διάβασα, γιατί σε περίπτωση που τελειώσει έτσι, θα έχω ένα σαδιστικό χαμόγελο ως τ'αφτιά...!!! Μιλάμε για ΤΟ γέλιο...!!! Απ΄την αρχή έλεγα πόσο υπερτιμημένη σειρά είναι (ειδικά η 5η, η 6η και η 8η σεζόν είναι χάλια μαύρα - και η 3η μετριότατη)... οπότε ένα τέτοιο γελοίο φινάλε της ταιριάζει γάντι (σαν τα γάντια που φορά ο Dexter θα έλεγε κάποιος που δεν έχει το δικό μου γαμάτο χιούμορ). Δηλαδή νταξ... ΑΝ τελειώσει έτσι... κι αρέσει σε κάποιον αυτό το φινάλε... τι να πω! RESPECT...!!! ΑΝ πάλι δεν τελειώσει έτσι... θα στεναχωρηθώ πραγματικά... Είναι τόσο γελοίο κι αστείο, που αυτομάτως το λες και γαμάτο (μιλάμε για ΤΟΣΟ epic fail)... Μακάρι ρε γμτ...!!! #FingersCrossed


Υ.Γ. πριν λίγο είδα το 8x10 (με τον big bad "Crazy Eyes Gosling" όπως λέει και το uproxx.com - #respect) και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πόσο γελοίο, ηλίθιο, βαρετό και κακό επεισόδιο ήταν...!!! Δεν περιγράφονται αλλιώς οι εξελίξεις, οι διάλογοι και οι ερμηνείες της πλάκας που είδα (εννοείται πως και το προχειρογραμμένο φινάλε δεν μου έκανε καμία εντύπωση - κάκιστο και προβλέψιμο ήταν)... Σαν παιδάκια δημοτικού συμπεριφερόντουσαν οι χαρακτήρες ("πανέξυπνοι" όλοι τους - τόσα χαϊβάνια μαζεμένα δεν έχω ξαναδεί σε καμία άλλη σειρά)...!!! Αν υπήρχαν τηλεοπτικά Χρυσά Βατόμουρα, θα'πρεπε να σαρώσει στις βασικές κατηγορίες (κι ο υπερτιμημένος Hall, για ακόμη μια φορά, ήταν τελείως hallιας). Άντε... άλλα 2 έμειναν... υπομονή, τελειώνει το μαρτύριο...!!!