Thor: The Dark World - Teaser Trailer & Poster


Το Thor: The Dark World συνεχίζει τις κινηματογραφικές περιπέτειες του Thor καθώς αυτός μάχεται να σώσει τη Γη και όλα τα Εννέα Βασίλεια από έναν μυστηριώδη εχθρό που είναι προγενέστερος ακόμα και του ίδιου του σύμπαντος! Στον απόηχο της πρώτης ταινίας, αλλά και των Avengers, ο Thor παλεύει να αποκαταστήσει την τάξη σε ολόκληρο το σύμπαν, αλλά μια αρχαία φυλή, με επικεφαλή τον εκδικητικό Malekith, επιστρέφει να βυθίσει τον κόσμο πίσω στο σκοτάδι. Αντιμέτωπος με έναν εχθρό που ακόμα και ο Odin και ολόκληρο το βασίλειο της Asgard δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, ο Thor καλείται να ξεκινήσει το πιο επικίνδυνο και προσωπικό του ταξίδι έως τώρα! Ένα ταξίδι που θα τον κάνει να συναντήσει ξανά την Jane Foster και θα τον αναγκάσει να θυσιάσει τα πάντα για να σώσει όλο τον κόσμο.



Μάιστα... δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν ανυπομονούσα ιδιαίτερα να δω την ταινία... Ελπίζω το κανονικό trailer να'ναι πιο εντυπωσιακό...

Σκηνοθεσία: Alan Taylor.
Πρωταγωνιστούν: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgård, Idris Elba , Rene Russo, Christopher Eccleston, Ray Stevenson, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Zachary Levi.
Πρεμιέρα: 8 Νοεμβρίου 2013 (Αμερική)